Najlepšie komédie, ktoré sa neoplatí pozerať, keď máte zápal močových ciest

  • HOME
  • >
  • Najlepšie komédie, ktoré sa neoplatí pozerať, keď máte zápal močových ciest
  • 02. 07. 2018

Najlepšie komédie, ktoré sa neoplatí pozerať, keď máte zápal močových ciest

Rodinka Úžasných 2

Rodinná animovaná komédia z roku 2004 sa dočkala pokračovania po neuveriteľných 14 rokoch. Mama rodiny sa po narodení bábätka vracia do práce a otec Úžasný zostáva doma s deťmi. Recenzie filmových kritikov aj návštevníkov kín sú veľmi pozitívne a táto super rodinka vám pripraví takmer dve hodiny úžasnej zábavy.


Seriál The Office

Pôvodne britský seriál od tvorcu Rickyho Gervaisa prebrala americká produkcia a vytvorila jeden z najlepších komediálnych seriálov vôbec. Egoistický šéf malej firmy si objedná partičku filmárov, ktorí majú dokumentovať život v kancelárii. Výborné obsadenie, skvelé dialógy a zopár kanadských žartíkov medzi kolegami vás neraz dostanú do kolien.


Big Lebowski

Súrodenci Coenovci, ktorí režírovali tento skvost, sú známi tým, že nemajú radi prvoplánový humor. Jeffrey Lebowski – alebo Dude, ako sa sám nazýva – je nezamestnaný povaľač z Los Angeles, ktorý miluje bowling.

Nešťastnou náhodou si ho vymáhači dlhov pomýlia s milionárom s rovnakým menom, ktorého žena hrá vo filmoch pre dospelých, a ocikajú mu koberec. Od tohto momentu sa začne ten najabsurdnejší príbeh, o ktorom nemôžeme povedať viac bez toho, aby sme vám skazili zábavu. Film môžete nájsť aj so skvelým slovenským aj českým dabingom.


Seriál Glow

O wrestlingu ste už zrejme počuli. Je to niečo medzi bojovým športom a divadlom – hrá sa v ringu, no súboje prebiehajú podľa scenára. Účinkujúci majú zväčša šialené kostýmy a vytvorený vlastný charakter, rovnako ako postavy vo filme. No a Glow je seriál, ktorý popisuje príbeh prvej ženskej wrestlingovej ligy. Už podľa traileru to vyzerá na riadnu zábavu a navyše je od tvorcov Orange is The New Black. Nájdete ho napríklad aj na Netflixe, titulky si ľahko stiahnete zo stránky subflicks.com.


Stand-up komik Bo Burnham

Ak zvládate angličtinu, tohto komika si určite pozrite. Na svojom YouTube kanáli a na Netflixe má dve hodinové vystúpenia a množstvo krátkych videí. Nie je len komik, ale aj spevák a skladateľ, takže humorom zapĺňa celé javisko. Rozosmeje vás pred mikrofónom aj za klavírom.


Seriál Archer

Predstavte si Jamesa Bonda, ktorý pije podstatne viac, je omnoho vtipnejší a je animovaný. Ako bonus má vlastného komorníka závislého od heroínu a jeho úhlavný nepriateľ je nezničiteľný poločlovek-polorobot. To je Archer, špión zamestnaný v špionážnej agentúre svojej mamy.


U pokladny stál

Jedna z najlepších českých komédií vôbec. Vlasta Burian je tu vo vrcholnej forme – vtípky, grimasy... Herecké remeslo mu jednoducho ide ostošesť.


Seriál Parks and Recreation

Dej sa odohráva na mestskom úrade fiktívneho mestečka Pawnee, konkrétne na oddelení, ktoré má na starosti verejné parky a rekreačné zóny. Hlavnou hrdinkou je Leslie Knope, premotivovaná idealistka a milovníčka waflí. Jej šéf, Ron Swanson, je zarytým odporcom verejného majetku a odmieta akúkoľvek formu byrokracie, čo je v silnom rozpore s jeho pracovným zaradením. Všetci herci sú skvelí komici a pri niektorých scénach sme si od smiechu takmer cvrkli :)


Buchty a párky

Ak máte radi dospelácky humor a animované filmy, toto je ideálny kandidát pre váš sobotný večer. Hlavní hrdinovia sú tovar v supermarkete. Veria, že kupujúci sú bohovia a za bránami obchodu ich čaká večný raj. Ó, aké veľké sklamanie ich čaká...


Seriál 30 Rock

Ďalší výborný seriál. Tento sa odohráva v zákulisí partičky tvorcov večernej show. Hlavná hrdinka je scenáristka Liz Lemon, ktorú hrá výborná komička Tina Fey. Manažéra televízie, pre ktorú fiktívnu show tvorí, hrá Alec Baldwin. Liz prechádza krízou stredného veku, je nezadaná a túži po deťoch, no napriek tomu trávi v práci obrovské množstvo hodín.  

© 2018 Vyrobilo WEBCENTRUM.SK